Minä

Aloitus

Hei! Olen Ellinoora 20-vuotias opiskelija, joka majailee tällä hetkellä Turussa. Mua on jo jonkin aikaa ruvennut kutkuttamaan blogin kirjoittamisen aloittaminen. Mulla pyörii päässä niin monia ajatuksia, että haluaisin päästä purkamaan niitä, jakamaan ideoita ja kuulla myös muiden mielipiteitä asioista. Toivottavasti oppisin samalla paremmaksi kuvaajaksi sekä kuvankäsittelijäksi ja olemaan luonnollisemmin kuvattavana. Tarkoituksenani olisi välillä julkaista sisältöä myös Youtuben puolelle ja oppia käyttämään paremmin videon muokkausohjelmia.

Mistä mä sitten haluaisin kirjoittaa? Yks asia, joka on tosi lähellä mun sydäntä on luonto ja haluaisin päästä sen pariin paljon nykyistä enemmän. Haluaisin oppia lisää retkeilytaitoja ja haaveenani olisi päästä tänä vuonna viimeinkin pidemmälle vaellukselle, jossa yöt nukutaan teltassa ja vesi haetaan lähteestä. Toivottavasti kesätyöt antaisivat tilaa pienelle virkistykselle, ennen seuraavan lukukauden alkua.

Toinen juttu, joka mun mulle tosi tärkeä on matkailu. Uusien paikkojen näkeminen ja asioiden kokeminen on ihanaa. Koska lentämisen ympäristövaikutuksista on puhuttu viime aikoina paljon, mua on ruvennut kiinnostamaan paljon etenkin junalla matkustaminen. Ehkä vielä joku päivä mulla on mahdollisuus lähteä kiertämään Eurooppaa junalla tai matkusta Moskovasta Pekingiin Trans-Siperian junalla. Tällä hetkellä mua mietyttää opiskelija vaihto, mutta vielä jonain päivänä toivon pääseväni reissamaan maailmaa ympäri.

Mulla on vielä paljon muitakin juttuja, joista haluaisin jakaa omia mietteitäni ja ideoita, mutta en halua kirjoittaa liian pitkiä postauksia, jotta joku jaksaisi lukea näitä. Haluasinkin päästä purkamaan ajatuksia etenkin ilmastonmuutoksesta (tai ilmastoahdistuksesta), kestävämmästä muodista, luonnonkosmetiikasta ja vege/kasvisruuasta. Siinähän tuli jo muutama, mutta näin opiskelijana voin sanoa, että koulun käynnistäkin tulee varmasti jokunen postaus. Näin ”mielenkiintoisena” faktana voin sanoa loppuun, että opiskelen korkeakoulu tutkintoa vieraalla kielellä ja se jos mikä aiheuttaa tällaiselle kielikorvattomalle välillä paljonkin harmaita hiuksia.

Toivottavasti sain sut kiinnostumaan blogistani ja jäät odottelemaan seuraavaa postausta, eiköhän sekin tästä kohta puoliin ilmesty!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *