Kuulumisia

Keväinen Helsinki

Ihana aurinko! Kevät näyttää tekevän vihdoin tuloaan. Auringon valosta saa niin paljon enemmän energiaa päivään ja näin aamu-unisena mäkin pääsen joskus sängystä ylös. Lauantaina olikin ”aikainen” herätys, sillä matkattiin poikaystäväni kanssa kohti Helsinkiä. Matka ei tosin alkanut ihan onnistuneesti. Onnistuin kaatumaan pyörällä matkalla bussiasemalle ja sain samalla aika täräyksen päähän. Aurinko ei ollutkaan sulattanut kaikkea jäätä tieltä… Eiköhän nyt taas muista pitää sitä kypärää päässä.

Mikä sai meidät lähtemään Helsinkiin? Halusin päästä viettämään pientä kaupinkilomaa, koska välillä on niin vaikeaa saada kaikki koulujutut pois mielestä. Tällainen ”pakkoloma” tekee ihan hyvää, vaikka näin jälkeenpäin ehkä hieman kaduttaakin, sillä seuraavalla viikolla mun miljoonalla koulutehtävällä on deadline. Noh… kai siitä selvitään. Olin nähnyt Instgramissa kuvia Kiasman näyttelystä, jossa katosta riippui ”karvamatoja” ja sinne oli ehdottomasti pakko päästä heti kiinalaisen buffetin jälkeen.

Näyttely oli kyllä käväisemisen arvoinen. Kaiken maailman juttuja sitä voikin taiteeksi kutsua. Loppuaika Helsingissä kierreltiin hieman kauppoja, mutta mitään ei tarttunut mukaan. Jäipähän rahaa säästöön. Olen innostunut joogasta, joten kaipasin sitä varten uusia trikoita, mutta netistä löytämäni eivät livenä näyttäneetkään niin kivalta. Halusin kuitenkin hieman eettisemmän/ekologisemman vaihtoehdon verrattuna perus trikoisiin. Etsintä siis jatkuu vielä. Jooga on viime aikoina piristänyt tosi paljon mun päiviä, joten ajattelin kirjoittaa siitä myöhemmin oman postauksensa.

Suosittelen kyllä käväisemään Helsingissä päin, jos ei hetkeen ole käynyt. Sieltä löytyy tekemistä, vaikka koko viikonlopunkin ajaksi. Ihanaa kevään alkua kaikille!

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *