Kuulumisia

Ihan tavallisia kuulumisia

En ole vielä kertaakaan kirjoittanut blogiin tavallista kuulumispostausta, joten päätin nyt koittaa sitäkin. Tuntuu hieman hassulta kertoa omasta tasapaksusta arjestani, mutta ainakin itse tykkään lukea ihan tavallisia kuulumisiakin blogeista. Itse odottelen tässä kovasti jo vähän lämpimämpiä säitä, vaikka tämän hetkinen pieni takatalvikaan ei haittaa, sillä auringon valoa piisaa. Tosin sitä ei voi koskaan olla liikaa.

Kulunut kevät on tuntunut aika raskaalta koulun osalta ja opiskelumotivaatio on tällä hetkellä aikalailla miinuksen puolella. Vielä pitäisi hetki jaksaa pinnistellä ennen kesän tuloa ja kunnolla pitäisikin. Mulla on ollut paljon stressiä koulun osalta, koska haluaisin pärjätä koulussa hyvin, mutta väsyttää niin paljon ettei jaksaisi tehdä mitään koulun eteen. Siitä seuraa pieni kriisi, koska mua mietityttää: Jos en ole hyvä koulussa, mitä mä sitten oon? Sitä joskus tuntuu, että pitäisi olla jotain supertaitoja, että kokisi olevansa jotenkin hyvä ihminen. Ilmeisesti muutkin miettivät näitä juttuja, niin ehkä en ole ajatusteni kanssa ihan yksin.

Onneksi kesä tekee kohta tuloaan, niin ei ehkä ihan hetkeen tarvitse miettiä koulujuttuja, kunhan nyt vain jaksaa pinnistää. Stressiä tämän kevään osalta on hellittänyt paljon kesätöiden löytyminen. Saa olla onnellinen siitä, että on kesätyöpaikka, sillä sen hankkiminen ei ole ihan helpointa puuhaa. Nyt ei pitäisi olla huolta siitä, miten rahoittaa seuraavan vuoden elämisen.

Viime viikonloppun vietin vanhempieni luona, ja sattumalta kaikki muutkin perheen jäsenet olivat paikan päällä. Suunniteltiin hieman tulevaa kesää, jolloin osan perheestä olisi tarkoitus lähteä yhdessä vaeltamaan, mukaan lukien siis myös minä. Lapissa on niin paljon kaikkia kauniita kohteita, että viikon pituiselle reissulle iskee valinnan vaikeus. Äitini on kuitenkin lähes expertti vaeltamiseen liittyen, joten luotto onnistuneeseen vaellukseen on kova. Tässähän rupeaa Lappi-maisemia Googlesta katsoessa iskemään ajatus siitä, pitäisikö Lappiin muutta jossain kohtaa pidemmäksikin aikaa. Sieltä ei ainakaan olisi pitkä matka rauhoittumaan keskelle ei mitään.

Miten teidän kevät on lähtenyt käyntiin? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *