Minä

Mun summer bucket list

Aika on mennyt niin hurjaa vauhtia, että blogin päivittäminenkin on jäänyt… Nyt kesäkuun alussa ollaan muutettu poikaystäväni kanssa uuteen asuntoon. Myös kesätyöt ovat alkaneet koulun loputtua tältä keväältä. Vaikka teenkin lähes koko kesän töitä on mulla viikonloput (ja tietty illat) vapaana ja tarkoitus olisikin nauttia kesästä mahdollisimman paljon. Päätin siis listata mun kesäsuunnitelmat tähän postaukseen, niin muistan itsekin, mitä kaikkea kivaa kesäviikonloppuisin voi tehdä.

1. Matkustan saareen

Seuraavana viikonloppuna lähdetään osan perheen kanssa kohti Maarianhaminaa ja ootan sitä tosi paljon, koska en ainakaan itse muista, että olisin koskaan Ahvenan maalla käynyt. Lisäksi joka kesäisellä Helsinki reissulla olisi kiva päästä tekemään päivä retki jollekin Helsingin edustan saarista. Saa nähdä mitä keksitään!

2. Syön paljon jäätelöä

Olen aivan ihastunut Magnumin mansikka-valkosuklaajääteelöön, joka on ihanan kirpeän marjaisa makean valkosuklaa kuoren alta. Jäätelö ei yleensä ole ihan mun ykkösherkku, mutta näitä jäätelöitä oon vetänyt tässä alku kesästä jo monia ja aion jatkossakin herkutella Magnumin jätskillä. Ihanaan kesäfiilikseen riittä hyvinkin vain jäätelö ja auringon paiste!

3. Telttailen

Tänä kesänä mun on tarkoitus lähteä Lappiin vaeltamaan ja siellähän tulee telttailtua paljonkin, mutta jonain kivana kesäviikonloppuna pitäisi lähteä myös retkeilemään. Tällainen retki onkin ollut tässä suunnittella.

4. Menen huvipuistoon

Kahtena edellisenä kesänä ollaan käyty poikaystäväni kanssa Powerparkissa, mutta tänä vuonna olisi tarkoitus kokeilla pitkästä aikaan jotain toista huvipuistoa.

5. Lähden ulkomaille

Mitään suunnitelmia ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta Amsterdamin matkan peruuntumisen takia jonnekin olisi kesällä kiva päästä. Tällä hetkellä todennäköisimmiltä matkakohteilta kuulostaa Tukholma tai Tallinna, miksei molemmatkin.

6. Luen kirjan

Viimeaikoina lukeminen on mulla jäänyt taas vähän vähemmälle, mutta olen koittanut nyt kesällä lukea aina iltaisin kirjaa ennen nukkumaan menoa. Toivottavasti olen kesän loputtua saanut luetuksi ainakin jonkin teoksen loppuun saakka. Tuntuu, että on vaikea löytää sellaista luettavaa, jota ei vain pysty jättämään kesken.

7. Mökkeilen

Mulla meidän mökiltä lyhyempi matka töihin kuin vanhempieni luota, mutta siltikään en siellä ole vielä käynyt. Tähän täytyy siis saada muutos! Mökillä rentoutuu ihan eri tavalla, kuin kotona ollessa.

8. Syön maistelumenun

Mun tulee harvemmin syötyä, missään hienoissa ravintoloissa, joten niissä käynti on mulle todellista luksusta. Nyt kun kesätöistäkin saa hieman extraa taskuun olisi kiva käydä Kuoressa tai Karussa syömässä. Molemmissa olen kerran aikaisemmin ollut ja pitänyt kovasti.

9. Vierailen kesäkaupungissa

Mun ei ole tullut kauheasti kierreltyä Suomen kaupunkeja Helsinkiä, Tamperetta, Poria ja tietenkin Turkua lukuun ottamatta. Olisi kiva käydä, jossain vähän vieraammassa kaupungissa jonain lämpimänä kesäpäivänä. Esimerkiksi Naantaliin ei olisi edes pitkä matka.

10. En stressaa kesäsuunnitelmista

Vaikka kesällä olisi aikaa tehdä paljon kaikenlaisia kivoja suunnitelmia, täytyy muistaa myös rentoutua, eikä vain juosta pää kolmantena jalkana eri matkakohteissa/nähtävyyksissä. Nautitaan kaikki ihanasta kesästä oli sitten lomaa tai ei!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *