Kuulumisia

Kesä taitaa olla ohi

Aika on tuntunut kuluneen hurauksessa. Vasta sitä mietittiin kesätöiden alkamista, nyt kesätöissä käymisestäkin tuntuu kuluneen ikuisuus. Odotin mun puolentoista viikon kesälomaa kuin kuuta nousevaa ja sekin on jo ohi. Lapin reissusta on myöhemmin tulossa oma postauksensa. Koulua on kulunut vasta muutama viikko ja tuntuu ettei se koskaan olisi loppunutkaan. Pelkäsin koko kesän koulun alkamista, mutta se ei ollutkaan niin paha kuin muistin tai täytyy vain olla ajattelematta, mitä kaikkea pitäisi tehdä, vaan tehdä asioita yksi kerrallaan. Se helpottaa.

Olen päättänyt olla koittamatta stressaamatta liiika (noin tuhannen kerran) koulujutuista ja oikeastaan musta tuntuu sen sujuneen suht hyvin. Ainakin toistaiseksi. On ollut vaan muutamia kertoja, kun tuntuu siltä, ettei pysty tekemään niin paljon asioita kun vaaditaan, tai kun mä vaadin itseltäni. Toisin sanoen ehkä kesä teki ihan hyvää ja vaikka lomaa ei kauheasti ollutkaan, niin teen koulujuttuja ihan mielelläni. Onhan yliopistossa opiskelussa ihan erilaista vapautta kuin, vaikka kesätöissä. Voin tehdä läksyjä milloin huvittaa. Vielä kahden viikon aikana en ole kerinnyt pitämään vapaata viikonloppua, mutta eiköhän senkin aika jossain vaiheessa tule. Varattiin matka isovanhempieni ja poikaystäväni kanssa Lissaboniin joululomaksi, joten kyllä tässä on paljon asoita mitä odotella. Kunhan ei odottele liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *