Kuulumisia

Syyskuulumisia

Hektisen syksyn takia en ole hirveästi päivittänyt mitään tänne blogin puolelle, mutta nyt ajattelin viimein näpytellä mun syksyn kuulumisia. Syksy on ollut hyvin kiireinen koulun osalta, koska mun on täytynyt tehdä aika paljon rästiin jääneitä juttuja. Onneksi olen saanut suurimman osan jutuista tehtyä ja olen opintopisteiden osalta aikalailla ajan tasalla mun opinnoista, joten mun pitäisi hyvinkin pystyä saamaan kandi valmiiksi ensi keväänä. Tuntuu aika hurjalta!

Aloitin nyt syksyllä myös japanin opinnot, koska haluaisin päästä sinne vaihtoon viidentenä opintovuotena. Toivottavasti se tulee toteutumaan. Ainakin kielen opiskelu on ollut kivaa vaihtelua muista koulujutuista ja on kivaa huomata oma edistyminen, kun pikku hiljaa ymmärtää ja osaa tuottaa enemmän niin kirjallisesti kuin suullisestikin vierasta kieltä.

Loppu syksyn piristykseksi hankittiin mun poikaystävän kanssa liput Amsterdamiin. Oltiin suunniteltu matkaa jo pitkään ja meillä oli matka hankittu jo viime kevääksi, mutta mun onnettomuuden/loukkaantumisen takia jouduttiin perumaan koko juttu. Tällä kertaa ei päästä näkemään Alankomaita tulppaanien aikana, mutta eiköhän sillekin ole vielä jossain vaiheessa aika.

Matkan jälkeen joulu onkin jo kohta ovella, jota mä ootan kyllä myös todella paljon. Oon jo nyt miettinyt kavereille vaikka mitä erilaisia joululahjaideoita. Voisi olla kiva kirjoitella joululahjavinkkejä jossain vaiheessa tänne bloginkin puoleen. Mulle tärkeää ei ole ainoastaan lahjan sisältö, vaan haluaisin panostaa paketoitiinkin oikein kunnolla. Viime vuonna mun tekemät paketit näyttivät ensimmäistä kertaa joltakin muulta, kuin epämääräisiltä möykyiltä. Enköhän mää tänäkin vuona keksi jotain kivaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *