Kuulumisia

Kulunut vuosi

Vuosi 2020 on jo aluillaan, joten mikä olisi parempi hetki katsastaa hieman mennyttä vuotta. Vuosi 2019 alkoi hienosti stressatessa koulujuttuja, mitäpä muuta sitä tekisikään? Välillä oli tosin aikaa hieman hifistelyllekin ja käytiin mun poikaystävän kanssa Kuoressa syömässä maistelumenut vuosipäivämme kunniaksi. Sinne täytyy mennä joskus uudestaakin syömään, kunhan vain raaskii. Keväällä mursin myös nilkkani useammasta kohdasta, jonka takia jalka jouduttiin leikkaamaan. Jalan murtuminen ja sen hidas toipuminen on vähän varjostanut koko vuotta, mutta koitan pysyä asian suhteen vielä toiveikkaana.

Kesällä pääsin töihin joista olin haavelluit jo pitkään. Onneksi pystyin tekemään töitä koko kesän mun nilkasta huolimatta. Kesän aikana tapahtui myös paljon ihania juttuja ja musta tuntui, että kerrankin on saanut jotain aikaiseksi myös vapaa-ajalla. Kesäkuun alussa muutettiin mun mun poikaystävän kanssa uuteen asuntoon. Tein monia juttuja joita oli mun summer bucket listillä. Heinäkuussa oli mm. mun siskon polttarit, Ruisrock ja elokuussa juhlittiin häitä. Elokuussa käytiin myös vaeltamassa Suomen lapissa ja jokin vastaava reissu olisi ihana tehdä tänäkin kesänä Suomessa tai ehkä jopa Norjassa.

Koko syksy ja oikeastaan jo elokuukin kului kiriessä koulujutuissa ajantasalle. Syksyä varjosti aika vahvasti kaikki stressi koulujutuista, mutta loppua kohti osasin jo ottaa sen asenteen, että kyllä tässä pärjätään. Mikään ei ollut parempi tunne kun sai tietää voivansa viettää joululoman ilman, että tarvitsisi tehdä ainoatakaan kouluhommaa. Edelliset joululomat kun ovat kuluneet tenttiin lukien ja stressaten. Vietimmekin ihanan miniloman Amsterdamissa heti mun joululoman alkuun ja jouluna syötiin hyvää ruokaa sekä vain vietettiin aikaa perheen parissa (ja tietenkin halailen ja rapsutellen mun siskon uutta koiranpentua niin paljon, kuin pystyy).

Vuosi vaihtui ihanasti kavereiden seurassa ja alkoi aurinkoisella matkalla Etelä-Eurooppaan mun poikaystävän ja isovanhempieni kanssa. Siitä lisää tulevassa postauksessa. Toivottavasti tulevana vuotena saan kokea taas paljon uusia ja unohtumattomia asioita. Nyt mun pitää vaan parannella itseni flunssasta, että pääsen tosi hommiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *