Minä

18x Viimeisin

Sara Ticklen innoittamana halusin kokeilla uudenlaista postaustyyliä, koska tavallisten kuulumisien kirjoittaminen käy pitemmän päälle tylsäksi, kun arki ei tällä hetkellä ole kauhean vaiherikasta. Tässä siis tulee mun viimeisin…

Tv-sarja: Game of Thrones. Ollaan innostuttu poikaystävän kanssa katsomaan koko sarja alusta alkaen, joitakin juttuja on päässyt unohtumaan, vaikka oonkin katsonut joitakin kausia useampaan kertaan.

Ruoka: Tilattiin eilen Delhi Darbarista kotiin ruokaa, kun ei ollut oikein innostusta kokata. Onneksi ruokaa riitti vielä tällekin päivälle. Intialainen ruoka on parasta.

Juhlat: Onneksi kerettiin viettämään mun siskon Baby showereita, vielä ennen kuin aivan kaikki tapahtumat peruttiin.

Onnistuminen: Omista onnistumisen hetkistä on aika vaikea, kun tuntuu ettei olisi onnistunut missää. Viime kanditapaamissessa sain kuitenkin ihan hyvää palautetta työstäni, mutta se ilo loppuikin lyhyeen. 😀

Ostos: Ostin tänään kaupasta kesäkukkien siemeniä ja ajattelin koittaa kasvattaa niitä parvekkeella. Mulla ei tosin ole mitään hajua milloin kukkasia voi ruveta istuttamaan, joten täytyy etsiä netistä vinkkejä.

Youtube-video: Yksi mun tän hetken lemppareista on Elisa Malikin tekemät videot, ja tänäänkin tuli katsottua hänen uusin videonsa.

Herkku: Maistoin eilen ekaa kertaa Kolmen kaverin puikkojäätelöä, joka oli maultaan vadelma & valkosuklaa. Oli kyllä tosi hyvää, ehkä tässä kesän tullessa tulee maistettua muitakin makuja.

Lasku: Tilasin mun isovanhemmilleni meidän yhteisestä Portugalin matkasta Ifolorilta kuvia , jotka maksoin laskulla.

Uni: Viime yönä näin unta siitä, miten mun pikkuveljellä oli tyttöystävä, eikä se ollut kertonut siitä. Näin myös unta, että meidän perheen koira herätti mut kuudelta aamulla ja olin tosi tyytyväinen, kun olin herännyt aikaisin. Todellisuudessa heräsinkin vasta kymmeneltä…

Treeni: Täytyy myöntää, ettei viimeaikoina ole tullut treenattua kauheasti, mutta kävelylenkit ovat pitäneet mielen virkeänä.

Äänikirja: Oon tutustuttanut mun poikaystävää Harry Pottereihin ja tällä hetkellä kuunnellaan sarjan kolmatta osaa, joka on yksi mun lemppareista tai ainakin lapsena oli. Kirjan aloitus ei tosin alkanut multa kauhean hyvin, kun nuhkahdin jälleen kerran kesken kaiken kuuntelun…

Meikki: Ihan hirveästi ei ole tullut meikkailtua, mutta jo pitkään vakkari huulipunana on toiminut Macin huulipuna sävyssä Honeylove.

Leipomus: Nyt kun on ollut paljon kotona niin mäkin oon innostunut pitkästä aikaa leipomisesta. Viimeksi tein foccaciaa, joka tosin tällä kertaa ihan onnistunut… Edellisellä kerralla siitä tuli tosi hyvää, ehkä pitäisi taas joku päivä uskaltaa kokeilla.

Vaate: Tällä viikolla ahkerassa käytössä ovat olleet New Yorkista ostetut Babatonin ruutuhousut. (En suosittele, nukkaantuu helposti).

Podcast: Oon kuunnellut niin paljon äänikirjoja, että podcastit ovat jääneet vähän vähemmälle. Viimeisimpänä olen taitanut kuunneella Olohuone-podcastia samalla kun tiskasin astioita. Hyvä keino saada siivottua!

Koulutyö: Tällä hetkellä tuntuu, että oon ihan jumissa mun kandin kanssa. Toivottavasti saan ensiviikolla jotain järkevää aikaiseksi.

Kohtaaminen: Tästäkin on jo vähän aikaa, mutta käytiin tällä viikolla mun siskon kanssa kävelyllä. Koitan mahdollisimman paljon välttää kaikkia ihmiskontakteja, niin ei ole tullut kauheasti ketään nähtyä.

Haave: Käyn tällä hetkellä mun toista Japanin kielen kurssia ja mä varmaan joka päivä, haaveilen siitä hetkestä kun (toivottavasti) pääsen Japaniin vaihtoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *