Kuulumisia

Juhannus Nauvossa ja mökillä

Blogin päivittely on hieman jäänyt. En ole oikein tiennyt, mistä pitäisi kirjoittaa. Päivät ovat kuluneet tosi nopeasti ja kesäkin on jo pitkällä. Vapaa-aikani on täyttynyt viime aikoina uimisesta, kävelyistä ja lukemisesta, enkä ole liiemmin miettinyt sosiaalisen median juttuja. Pari hieman arjesta eroavaa juttua on kuitenkin tapahtunut; nimittäin musta valmistui tällä viikolla tekniikan kandidaatti! Niin kummallista, että kolmen vuoden urakka on vihdoinkin ohi. Toinen juttu on, että sain viimeinkin ladattua Youtubeen pitkästä aikaaa videon. Menkää seuraamaan mun kanavaa Ellinoora.

Saavuimmme mun poikasystävän kanssa äsken tänne Turkuun meidän mökiltä, jonne mentiin eilen myöhään illalla. Tänään tuli pelattua kauheasti pingistä ja lopulta munkin pelaaminen alkoi sujumaan hieman sulavammin. Tuli heitettyä myös tikkaa, hieman uitua ja syötyä grilliruokaa seka raparperipiirakkaa. Just parhaita mökki juttuja. Ja jos joku ei tiennyt niin Otrio on ehkä maailman paras mökkipeli: se on helppo pystyttää ja pariin matsiin ei kulu paljoa aikaa.

Itse Juhannusaatto ja suurin osa päivääkin tuli viettyä kavereiden ja poikaystävän kanssa Nauvossa. Käytiin syömässä Köpmansissa ja ahvenesta tehty fish and chips-ateria oli tosi hyvää, myös seuraavana päivänä syöty munkkirinkeli maistui ja päästiin vielä nauttimaan live-musiikistakin. Lisäksi uitiin meressä, paistettiin makkaraa trangialla, ihailtiin upeaa auringonlaksua ja vuokrattiin sup-laudat. Suppailu yllätti positiivisesti ja sellainen pitäisi kyllä hankkia ehdottomasti meidänkin mökille! Turun saaristo on kyllä upeaa seutua ja jos vielä miettii, minne sitä tänä vuonna kesälomalla menisi suosittelen kyllä kokeilemaan saaristoa, jossa on ihan omanlaisensa upeat maisemat ja idyllisia sekä söpöjä pikkukyliä. Kaiken kaikkiaan Juhannus oli musta oikein onnistunut. Toivottavsti sullakin oli kiva Juhannus!

P.s. mun sisko avasi tällä viikolla makrametarvikekaupan! Käykää tsekkaamassa: https://hemgjord.fi/