Matkailu

Miten mun kesäloma meni?

Yksi kesän isoimpia kysymyksiä oli se, että missä me tullaan viettämään poikaystävän kanssa meidän kesäloma. Viikon loma on harvinaista herkkua opiskelijalle, sillä opiskelut vievät suurimman osan ajasta, vaikka luentoja ei pidetäisikään. Itse olen ollut todella onnekas, kun en viime joululomalla joutunut murehtimaan kouluhommista, koska olin saanut kouluhommat ensimmäistä kertaa siihen malliin, että voisin lomailla. Yli puolivuotta on kuitenkin pitkä aika tehdä kouluhommia ja töitä putkeen, joten oli ihanaa, että sai pitää pienen tauon ennen opintojen alkamista. Onneksi tosin myös kesällä pystyi viikonloppuisin lomailemaan, koska sain kandin suht ajoissa valmiiksi.

Joulu- ja kesäloma on oikeastaan ainoita hetkiä, kuin voi viettää pidempää lomaa ilman kauheaa stressiä siitä, miten saa koulutyöt tehtyä. Tänä kesänä mulla olikin viikon kesäloma ja isot suunnitelmat, mitä voisin tehdä, vaikka korona aiheuttikin matkustusrajoitteita. Lopulta kuitenkin kävi niin, että mulla ja mun poikaystävällä tulisi olemaan vain neljä päivää yhteistä lomaa, eikä siinä ajassa ei kauhean pitkälle matkalle pötkitä. Tietenkin myös korona tapausten määrä alkoi olla kasvussa, joten ei uskallettu varata laivamatkaa Viroon.

Päädyttiinkin lomailemaan kahdeksi yöksi tuttuun ja turvalliseen Helsinkiin. Me yövyttiin Original Sokos Hotel Presidenttissä ja nautimme hotellielämästä oikein olan takaa. Matkan aikana tuli kierreltyä Helsinkiä ihan vain haahuillen pitkin katuja. Tällä kertaa ei käyty muissa nähtävyyksissä kuin Suomenlinnassa, mutta sen sijaan tuli herkuteltua paljon Helsingin ihanissa ravintoloissa ja kahviloissa. Erityisesti mieleen jäi Hills Dumplingsin herkulliset dumplingsit sekä Hotelli St. Georgen kahvilan suussa sulavat voisilmäpullat. Vahva suositus molemmille! Loppu loman otinkin sitten hyvinkin rennosti täällä kotona Turussa. Ehkä onkin välillä ihan hyvä osata pysyä paikoillaan, eikä haikailla kaukomaille (haikailen silti)… Lomasta tuntuu jo nyt olevan ikuisuus, mutta kyllä sitä vielä tän syksyn jaksaa ahertaa!

Oon muuten taas lisännyt uuden videon youtubeen, joten käykääpäs tsekkaamassa mun kanava Ellinoora!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *