Matkailu

Parhaat matkavloggaajat

Hyvistä rokoteuutisista huolimatta, saamme luultavasti odottaa vielä tovin, että ihmiset pääsee taas matkustamaan ympäri maailmaa. Sitä odotellessa tykkään ainakin itse katsoa (ja oikeastaan muutenkin) muiden tekemiä matkavlogeja. Haluankin nyt jakaa mun henkilökohtaiset suosikit, eli ne Youtube-kanavat, joita tykkään tällä hetkellä katsoa eniten. Laitan nämä kanavat sekalaisessa järjestyksessä, koska suosikkikanava riippuu aina sen hetkisestä fiiliksestä/kanavan sisällöstä.

1. Lost LeBlanc

Lost LeBlanc on kanadalaisen balilla asuvan miehen kanava, jonka elokuvatasoinen sisältö koostuu erityisesti Kaakkois-Aasian matkailusta. Täältä kanavalta löydät parhaat vinkit Balille ja Filippiineille, mutta myös monista muista maista löytyy matkustusvideoita mm. Kanadan road trip. Matkasisällön lisäksi tältä kanavalta saa myös paljon inspiraatiota omaan sisällön tuottamiseen ja vinkkejä sen aloittamiseen.

2. Flying The Nest

Flying The Nest-kanavaa ylläpitää Australialainen pariskunta, jotka ovat tänä vuonna saaneet myön perheenlisäyksen. Tämä pariskunta on matkustanut ympäri maailmaa ja kanavalta löytyykin sisältöä lähes jokaisesta maan kolkasta. Tältä kanavalta löytyy tällä hetkellä life style tyylistä sisältöä ja vallitsevan tilanteen takia perheen seuraava matka on itse tuunamalla matkailuatolla tehty Australian road trip.

3. Backpaking the Bananas

Backpaking the Bananas on brittiläisen naisen pitämä kanava, josta saa hyviä vinkkejä soolomatkusteluun sekä muun muassa paukkaus- ja budjettivinkkejä. Christianne asuu tällä hetkellä Meksikossa ja sieltä on tällä hetkellä tullut tosi mielenkiintoista sisältöä. Tämä kanava kannattaa pistää ehdottomasti seurantaan, jos haluaisit lähteä matkalla, mutta et saa itsellesi matkaseuraa ja kaipaat vinkkejä.

4. Kara and Nate

Mun ensimmäinen kunnollinen kosketus matkavlogien oli mulla Karan ja Naten. Aloitin videoiden katsomisen alusta saakka ja olin niihin ihan koukussa, vaikka videoiden musiikkivalinta ei ollutkaan makuuni. 😀 Kara ja Nate vieraili ennen pandemiaa sadassa eri maassa, sekä Etelämantereella. Tällä hetkellä he kiertelevät heidän tuunatulla matkailuvaunullaan Yhdysvalloissa, josta mollemmat ovat kotoisin.

5. Karl Watson: Travel documentaries

Karl on brittiläinen freelancer-videoleikkaaja, joka lähtee reissuun aina mahdollisuuden tullen. Tältä kanavalta löytyy pitkiä dokumenttityylisiä matkailuvideoita ympäri maailmaa ja budjettivinkkejä pitkiin reissuihin. Jos olet kiinnostunut maailman ympäri matkaamisesta kannattaa käydä tsekkaamassa Karlin tekemät videot HK2NY-reissusta.

+Bonus: Abroad in Japan

Tätä kanavaa ei ehkä täysin voi lukea matkailukanavaksi, koska se keskittyy lähinnä Japaniin ja siellä oleviin paikkoihin. Halusin kuitenkin lisätä tämän kanavan tähän listaan, koska se on tosi hyvä! Brittiläisen Chrisin sarkastinen huumorintaju on parasta ja sen lisäksi pääsee tutustumaan entistä paremmin japanilaiseen kulttuuriin sekä upeisiin paikkoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *