Kuulumisia

Tavoitteeni vuodelle 2021

On hassua, miten uusi vuosi tuntuu uudelta alulta, vaikka todellisuudessa, mikään ei ole muuttunut edelliseen päivään verrattuna. Uuden vuosiluvun kirjoittaminen on kyllä kumman hankalaa. 😀 Vuoden aluksi on aina hauska haaveilla kaikesta, mitä tulee tulevana vuotena tekemään. En kuitenkaan halua ottaa liikaa paineita omille tavoittelle, koska mitä vaan voi tapahtua (kuten korona). Halusin listata tähän postaukseen asioita, joita haluaisin tehdä/saavuttaa tänä vuonna.

1. Ensi syksyksi vaihtoon Japaniin

Tämä ei tule aikajärjestyksessä ensimmäisenä, mutta todellakin tärkeysjärjestyksessä. Olen haaveilut tästä jo pitkään, enkä malta odottaa vaihdon vahvistumista. Toivottavasti saataisiin täällä Suomessa rokotukset mahdollisimman ripeästi kunnolla käyntiin, ehkä silloin mahdollisuudet lähteä vaihtoon nousisi. Eniten pelkään sitä, että Japani pitää rajansa suljettuna vielä syksylläkin.

2. Luonnossa liikkuminen

Tää on mun listalla varmaan jokaisena vuotena. Jälleen kerran haluaisin päästä enemmän retkeilemään Suomen eri luontokohteissa. Uskon, että mulla olisi nyt keväällä/kesällä hyvin aikaa käydä kiertämässä eri paikkoja. Viime vuonna tuli käytyä vain Kurjenrahkan ja Teijon kansallispuistoissa. Onhan sekin tosin hyvä alku, koska en ole aikaisemmin käynyt kummassakaan!

3. Vähemmän ruutuaikaa

Tää ei ole sujunut kovin hyvin nyt alkuvuoden aikana, mutta pitäisi varmaan käydä kirjastosta lainaamassa muutama kirja, jottei tulisi käytettyä kaikkea vapaa-aikaa ruutua katsellessa sen lisäksi, että sitä joutuu käyttämään tietokonetta koulujuttuihin. Multa tosin sattuu aina unohtumaan kirjojen palautuspäivämäärät, joten tää ei tee hyvää mun lompakolle.

4. Enemmän liikuntaa

Ehkä olen jo aikaisemminkin maininnut, että viime syksynä en ole pitänyt tarpeeksi hyvää huolta itsestäni, vaan tehnyt pelkästään koulujuttuja, ja kun on lopulta saanut ne valmiiksi en ole jaksanut tehdä mitään kehittävää. Tää kevät tulee ehdottomasti olemaan täynnä Heather Robertsonin Youtube-treenejä. Perus kävelylenkeillä olen aina tykännyt käydä, mutta ehkä jos saisi nilkan kunnolla kuntoon olisi kiva ruveta käymään juoksulenkeillä.

5. Älä koe huonoa omatuntoa lepäämisestä

Kaikki muut kohdat olivat niin tekemispanoitteisia, niin pakko laittaa ainakin yksi henkistä hyvinvointia tukeva tavoite. Mulla tulee aina kauhea morkkis, kun lepään, enkä haluaisi tuntea sellaista, koska se ei ole kunnollista lepäämistä. Vaikka olen lomalla, mulle tulee huono omatunto siitä, etten ole tekemässä mitään kivoja juttuja/koulutöitä/työhakemuksia/vaihtohakemuksia, vaan löihöilen. Eipähän tässä ole mitään tekemistä, kun on korona, niin ihan hyvillä mielin pitäisi saada levätä.

Mitä tavoitteita sulla on vuodelle 2021?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *