Kuulumisia

Elossa ollaan (melkein)

Viimeinkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoitella vähän kuulumisia. Ei ole kauheasti huvittanut kirjoitella mitään, kun en kauheasti muuta ole tehnyt kun makoillut sohvalla ja koittanut pysyä koulujutuissa ajan tasalla. Kauheasti ei siis viime aikoina ole tapahtunut ja silti niin paljon on tapahtunut…

Viikko ennen kauan odotettua Amsterdamin matkaa onnistuin murtamaan nilkkani tippuessani hevosen selästä. Tää on kolmas kerta, kun murran nilkkani hevosen selästä alas tullessani, joten sinällään tuttua hommaa mulle. Tällä kertaa ei tosin käynyt kauhean hyvä tuuri ja jalka jouduttiin leikkamaan ja luita tuettiin levyllä ja ruuveilla. En ole koskaan aiemmin ollut, ainakaan niin että muistasin, ´(kahta) yötä sairaalassa, joten kokemus sinällään… Eihän tässä kauhean hyvillä mielillä olla oltu varsinkaan, kun jouduttiin perumaan poikaystävän kanssa Amsterdamin matka ja täällä Suomessakin olisi aivan ihanat säät lähteä metsään retkelle tai edes kävelylenkille.

Onneksi nyt ollaan voiton puolella. Leikkaus haavat vielä vaivaavat kipsin alla, mutta muuten ei ihan hirveästi ole ollut kipuja jalan kanssa. Toivottavasti se toipuisi mahdollisimman nopeasti, sillä kesätyöt alkavat kohta ja kesän lopussa oli tarkoitus lähteä sinne Lappiin vaeltamaan. Olen jo kerennyt suunnittelemaan kaikkea kivaa kesän viikonlopuille ja Ruissi-liputkin on jo ostettuna. Vappukin on jo ovella. Enää täytyy odottaa, että pääsee tästä kipsistä eroon, niin pääsee kunnolla vauhtiin. Kyllä tässä on nautittu jo näistä ihanista kesäkeleistä kipsistä huolimatta mm. Aurajoen rannalla on viettettyä paljon aikaa. Ranteet vaan rupeavat huutamaan hoosiannaa jo sadan metrin kepeillä kävelyn jälkeen. 😀

Palailen tänne toivottavasti seuraavaksi Vappu-tunnelmissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *