Kuulumisia

Vappu viettetty ja kipsi poistettu

Vapun juhlinnoista on viimein selvitty. Voin sanoa, että kipsi jalassa koko päivän ulkona liikkuminen vei aikalailla voimat ja taisin nukkua /maata sängyssä melkein seuraavan vuorokauden. Juhlimisten jälkeen kestää aina hetken, että saa palautettua itsensä arkimoodiin sellaista ei tosin tainnut aikaisemminkaan olla, niin ei kai sitä liikoja voi itseltään vaatia… Liikkuminen vie tosi paljon energiaa, kun kaikessa kestää ainakin tuplasti ellei enemmän kuin mitä terveen jalan kanssa liikkuessa.

Viime viikolla tapahtui ehkä maailman pisimpään odottamani asia eli kipsin poisto. Ajattelin jo mielessäni, että illalla päästään pienelle kävely lenkille, mutta taisin olla ehkä turhan innoissani asiasta. Jalka on todella jäykkä eikä liiku mihinkään suuntaan ja lisäksi varaaminenkin sattuu… Onneksi kaikki oli kuitenkin hyvin röntgenkuvissa ja haavatkin ovat paljon paremman näköiset kuin pelkäsin. En uskaltanut kipsin poistossa katsoa jalkaan ollenkaan, kun pelkäsin lopputulosta niin paljon. Täytyy vain tehdä fysioterapeutin antamia jumppia, niin toivottavasti kohta jo liikuttaisiin ilman keppien avustusta.

Ollaan muuttamassa kesäkuun alussa uuteen asuntoon poikaystäväni kanssa, joten hieman huolestuttaa, miten muuttosiivoukset ja tavaroiden kanto sujuu. On tässä vielä jonkin aikaa parannella jalkaa ennen sitä. En malta odottaa kesän alkamista, sillä oon tehnyt paljon kaikkia kivoja suunnitelmia, mutta hieman huolestuttaa pysyykö toi jalka menossa mukana. Vielä ennen kesän alkua pitäisi suorittaa loput tentitkin. Onneksi on hyvin aikaa lukea, kun ei täältä sohvan pohjalta kauheasti minnekään pääse liikkumaan. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *