Kuulumisia

Korona-arkea

Tässä kevään aikana on tapahtunut ihan hirveästi kaikkea, mulla ei vaan oikein ole ollut mitään kuvia, joten postaaminenkin on vähän jäänyt kuulumisien osalta. Kevät on ollut aika stressaavaa koulun osalta ja jaksaminen on ollut tässä vähän koetuksella. Koronan aiheuttama pandemia ei ole tuottanut kauheasti helpotusta kandin tekoon.

Mulla oli tarkoituksena saada kandi kasaan vielä tänä keväänä, mutta yliopistojen sulkeutuminen aiheuttaa tällä hetkellä hieman murhetta. Toivottavasti saan kaikki kurssit suoritettua siitä huolimatta, että kaikki tentit on peruttu ja kaikki opetus tapahtuu nyt etänä. Kerkesin juuri ja juuri tekemään mun laboratoriomittaukset kandia varten ennen koulujen sulkeutumista (päivää ennen). Saa nähdä mitä tästä tulee. Motivaatio on ollut hieman hukassa näinä päivinä, mutta täytyy nyt vain jaksaa tehdä työt kunnolla. Eiköhän tää tästä.

Saa nähdä, mitä kaikkea kesän suunnitelmille käy, jos koronaa pitää varoa pidempääkin. Onneksi tää on oiva tilaisuus nauttia Suomen luonnosta. Vielä toistaiseksi mun arki ei ole niin kauheasti muuttunut, koska kouluhommia tässä koitetaan tehdä päivät pitkät eristyksestä huolimatta. Kirjastossa ja kahvilassa olisi ehkä inspiroivampaa tehdä läksyjä, mutta näillä mennään. Tsemppiä kaikille tähän ikävään tilanteeseen, kyllä tästä selvitään! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *