Ruoka

Paras ohje etanoille

Koronan takia arki on monella aika tasapaksua, joten mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa arkea tai viikonlopun alkua kuin etanapannu ja lasillinen valkkaria. Etanoiden teko on todella helppoa ja nopeaa, eikä tarvitse kummempaa osaamista valmistaakseen herkullisen etapannun. Halusin jakaa arjen piristykseni parhaimman ohjeen etanapannulle. Tällä ohjeella saa aikaan herkulliset etanapannut neljälle.

Tarvitset:

1 tlk (24 kpl) etanoita

1/2 tl voita (per etana)

125 g brietä

1 valkosipulinkynsi (pieni)

1 rkl sitruunan mehua

pieni tupsu persiljaa

Huuhtele etanat huolellisesti. Lisää etanoiden joukkoon voi, valkosipulimurska, persilja ja sitruunan mehu. Lopuksi pilko briejuusto etanapannujen päälle tasaisesti. Etanat valmistuvat uunissa 225 °C alle 10 minuutissa. Tarjoile pannut patonkien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *