Kuulumisia

Vähän erilainen vappu

Oon niin onnellinen ja helpottunut, että sain kaksi viikkoa sitten palautettua mun kandin ja oon paria kurssia vaille tekniikan kandidaatti. Kandityön tekeminen oli kyllä ihan oma prosessinsa näin epidemia-aikaan, mutta pelkäsin sitä myös etukäteen vähän turhaan ja oon kyllä lopputulokseen ihan tyytyväinen.

Tänä vuonna koronaepidemian takia tuli vietetty vähän erilaisempi vappu kuin, mitä opiskelijana yleensä tulee vietettyä. Mulla oli tosin hyvin aikaa valmistaa simaa ja tehdä munkkeja, jotka tulikin syötyä jo ennen vappua… Muuten vappuun tuli valmistuttua vähän huonosti. Vappupäivä oli hyvä aloittaa edellisen päivän jämäherkkuja syömällä. Pystyykö joku muu syömään herkkuja aamupalaksi?

Mulla alkaa viikon päästä työt, mutta vielä on pari tenttiä ja muita koulujuttuja ennen kuin saan kandin paperit itselleni. On kyllä hullua, että kolme vuotta yliopistossa on kohta jo ohi. Parin vuoden päästä pitäisi mennä töihin! Oon kyllä onnekas sen suhteen, ettei kesätyöt kaatunut koronan takia. Vielä ei tunnu yhtään kesäiseltä, mutta ehkä se kesäfiilis vielä tuleee, kun koulujutut saa päätökseen ja pääsee töihin. Odotan kesää kyllä innolla, vaikka kesäaktiviitetit tulee olemaan tänä vuonna hieman erilaisia, kuin alunperin on suunnitellut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *