Retkeily

Tavoitteita kesälle 2020

Kesätöitä on takana jo kaksi viikkoa, mutta kesäkuukaan ei ole vielä alkanut. Ajattelin, että nyt olisi hyvä aikana miettiä, mitä kaikkea haluaisi tehdä tänä kesällä. Tämä kesä tulee olemaan varmasti monilta osin erilainen kuin aikaisemmat, mutta toisaalta se mahdollistaa tekemään asioita, joita muuten ei ehkä tekisi.

Tänä vuonna haluaisin erityisesti panostaa ulkona liikkumiseen ja retkeilyyn. Viime viikonloppuna toteutettiin mun poikaystäväni kanssa reissu Kurjenrahkan kansallispuistoon kiertämään Savojärven ympäri. Turusta pääsee Kurjenrahkaan vain puolessa tunnissa ja silti ei olla koskaan aikaisemmin käyty siellä, joten jo olikin aika!

Haluaisin kesällä käydä tekemässä Kurjenrahkassa vielä pidemmänkin vaelluksen, jolloin voisi ottaa teltan mukaan ja yöpyä paikan päällä. Teltan lisäksi haluaisin kokeilla nukkumista meidän mökin laavulla ja ehkä nukkua riippumatossakin. Tänä kesänä haluaisin viettää aikaa mahdollisimman paljon mökillä ja kunhan järvi hieman lämpenee, niin uida mahdollisimman paljon.

Viime kesänä tuli touhuttua melkein joka viikonloppu kaikenlaista, eikä tullut kauheasti levättyä, joten tänä vuonna on hyvä muistaa hieman levätäkin viikonloppuisin. Haluaisin tälle kesälle sopivassa suhteessa tekemistä, mutta myös ihan vain lepäämistä. Kunhan kirjastot aukeavat täytyy hakea itselleen jotain luettavaa ja muistaa palauttaa kirjat ajoissa takaisin…

Olen aika monena peräkkäisenä kesänä käynyt ulkomailla…Ruotsissa, Kreikassa, Puolassa, Yhdysvalloissa ja Virossa. Tänä kesänä piti lähteä taas ulkomaille, mutta musta tuntuu, että on aika todennäköistä ettei tänä vuonna kannata lähteä matkustamaan ulkomaille. Tutustuminen Suomen luontokohteisiin ja kaupunkeihin kuulostaisi kuitenkin musta hyvältä vaihtoehdolta. Jos roadtrip Suomen ympäri tulee toteutumaan haluaisin käydä ainakin Järvi-Suomessa.

Mitä kesäsuunnitelmia sulla on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *