Matkailu

Kesäpäivä Kustavissa

Kesälomat ovat jo suurimmalta osalta suomalaisista ohitse, mutta vielä ehtii käydä ihastelemassa Suoen kauniita kesäkaupunkeja, ja jos ei enää tänä kesänä, niin voihan sitä miettiä kohdetta valmiiksi ensi kesälle. Olen jo joitakin vuosia ollut yhä enemmän kiinnostunut kotimaan matkailusta, mutta Helsinki on aina vienyt voiton, kun ollaan mietitty minne lähdettäisi viettämään kesäisiä päiviä. Onhan Helsinki ihana kaupunki täynnä tekemistä ja nähtävää, mutta erityisesti korona on avannut mun silmäni muillekin kesäkohteille.

Tänä kesänä oon haalinut pitkän listan siitä, että minne kaikkialle haluan päästä matkustamaan Suomessa ja siihen listaan kuuluu mm. Porvoo, Kotka Hamina, Imatra, Savonlinna ja monia muita… Aloitettiin poikaystäväni kanssa kuitenkin helposta ja lähdimme ajamaan Turusta kohti Kustavia, jonne on vain tunnin ajomatka. Ensimmäinen kertamme Kustavissa sujui vallan mukavasti. Kävimme ensiksi ihastelemassa suomalaista käsityötä, sekä syömässä herkulliset sokerimunkint idyllisessä Kustavin Käsityökylässä. Matkalta tarttui myös tuliasiksi ihana käsintehty lasikannu äidille lahjaksi.

Kustavin Käsityökylän jälkeen poikkesimme ihastelemassa kotieläimiä Rahin kotieläinpihalla ja Salen pihassa syötyjen eväiden jälkeen suuntasimme Klipunkarin uimarannalle uimaan. Kustavi on tosi sympaattinen pienikylä, jonne pelkkä ajomatkakin on seikkalu kauniiden saaristolaismaisemien takia. Kotimaan matkailu on helppo tapa pistää aivot narikkaan ja nauttia kesäisestä Suomesta. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan kotimaan kohteisiin, myös senkin jälkeen kun matkustusrajoitukset hellittävät.

Ihanaa alkusyksyä kaikille ja pysykää terveinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *