Matkailu

Mini road trip Suomessa

Korona iski tänä keväänä kovaa suomalaisiin ja erityisesti nuoriin naisiin. Moni jäi työttömäksi tai lomautettiin. Olin itse onnekas, kun sain pitää kesätyöpaikkkani, mutta niinhän siinä kävim että mutkin lomautettiin, onneksi vain kuudeksi työpäiväksi. Lomautuksen johdosta päätin kuitenkin nauttia Suomen ihanasta kesästä entistä enemmän ja ottaa lomautus enemmän loman kannalta. Viikon aikana tulikin nähtyä paljon kavereita ja käytyä kahviloissa.

Eräänä kesäpäivänä suunnattiin ystäväni kanssa yhden päivän road tripille Fiskars Villageen, Raaseporin linnaan ja Hankoon. Ihanaa Suomi-matkailua! Fiskarsin monipuolisuus yllätti mua tosi paljon. Siellä olikin kaikenlaista nähtävää ja parkkipaikkakin oli aivan tupaten täynnä, vaikka olikin melko sateinen päivä. Fiskarsissa tuli ihasteltua kauniita rakennuksia ja kierreltyä muutamissa käsityöliikkeissä. Nautimme myös lounaaksi lohikeittoa Cafe Antiquessa, joka oli tosi söpön oloinen paikka.

Hankoon me koukattiin Raaseporin linnan kautta, joka oli paljon näyttävämpi rakennelma, kuin olin odottanut. Suosittelen ehdotomasti poikkeamaan siellä! Pitäisi saada itse aikaiseksi käytyä myös Turun linnassa, kun täällä kerran asun… Hangossa oli taas upeita puuhuviloita ja ihania uimarantoja, joita kelpasi ihastella. Nautimme myös kakkupalat Hotelli Villa Maijan kesäkahvilassa, joka oli täydellinen päätös kesäpäivälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *