Kuulumisia

Erilainen joulu

Haaveilin alku vuotena joulusta Thaimaan lämmössä ja tapani mukaan olin tehnyt, jo listan kohteista, joissa haluaisin käydä. Tänä vuonna mulla varmaan olisikin ollut mahdollisuus lähteä ulkomaille kolmeksi viikoksi, mutta korona muuttikin suunnitelmia pitkäksi aikaa. Paljon pidemmäksi, kuin olisin voinut uskoa. Syksyllä taas suunniteltiin myös isoa perhejoulua, mun siskon uudessa talossa, mutta sekin peruuntui tartuntalukujen noustessa.

Kaikesta huolimatta oli ihanaa viettää joulua perheen kesken ja nauttia jouluruuasta. Ihanaa, että voi ottaa rennosti, vaikka muutama koulujuttu pitäisikin vielä loman aikana saada aikaiseksi. Myös yksi pieni stressitekijä on vaihto-opintoihin hakeminen. Joululoma on varmasti hyvää aikaa suunnitella hakemusta, eikä saa unohtaa kesätöiden hakemistakaan… Odotan tosi paljon ensi vuoden alkua, koska mulla pitäisi olla huomattavasti vähemmän koulujuttuja kuin tänä syksynynä. Syksy on ollut yhtä hullunmyllyä koulun suhteen, niin ihanaa saada tehdä hyvillä mielin jotain muutakin, kuin koulujuttuja.

Haaveilen tosi paljon Lappiin (tai pohjoiseen) menosta, mutta matkaseuralainen vielä puuttuu. Haluaisin päästä pitkästä aikaa kokeilemaan laskettelua, enkä ole moneen vuoteen hiihtänytkään kunnolla. Olisi ihana päästä kerrankin kunnon lumisiin maisemiin, kun ei tänne etelään tunnu tulevan lumisia talvia. Pitää ruveta katsomaan mihin hintaan sitä oikein pääsisi matkustamaan. Tänä vuonna Lappi on kyllä varmasti ollut yksi Suomen suosikki kohteista ja voi olla, että matkaa olisi pitänyt suunnitella hieman aikasemmin, jotta majoitukset eivät olisi loppuun myytyjä.

Miten teidän joulu on sujunut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *